Despre noi

Află mai multe

Despre noi

Această idee s-a născut atât din dorința de a inova mediul educațional și metodele clasice de învățare, prin identificarea nevoilor la nivelul elevilor de a avea acces la informație sintetizată și accesibilă care să vină în sprijinul lor în procesul de învățare, cât și din dorința de a crea cadouri unice, originale, cu însemnătate, care să transmită un mesaj atât persoanelor din jurul nostru, cât și personal.

Una dintre cele mai relevante surse de inspirație a fost hobby-ul nostru pentru util, plăcut și simplu, viziunea inovativă și motivația de a ne fructifica potențialul într-un mod eficient. Pasiunea noastră pentru crearea lucrurilor noi și simple se răsfrânge atât în mediul profesional, cât și personal, iar lucrurile mici ne inspiră pentru a crea lucruri mari.

Ideea agendelor educaționale este produsul multor analize, nopți de gândire, planuri de acțiune, resurse de informație citite, iar rezultatul este unul pe măsura așteptărilor. Ceea ce știm este că nouă ne-ar fi plăcut să avem acces la o asemenea resursă atunci când noi am dat examenul de bacalaureat 😊, de aceea ne găsim sursa de inspirație din nevoile elevilor și modalitatea lor de învățare. Credem că produsul nostru este o sursă de informație valoroasă care va ajuta orice elev în însușirea noțiunilor teoretice, iar prin intermediul ei, învățatul va deveni mai atractiv.

Sperăm ca agendele să ajute cât mai mulți elevi din România atât pentru învățarea noțiunilor specifice pentru examenul de bacalaureat, cât și pe toată perioada liceului, iar pe viitor dorim să personalizăm și mai mult conținutul pe baza tuturor feedback-urilor primite de la clienții noștri, astfel încât acesta să fie adaptat nevoilor lor, iar ideea noastră să fie un instrument folositor pentru oricine.